serkon_leverans_webb_95_edited.jpg

Placering: Helsingborg, Malmö eller Vellinge
Sista ansökningsdag: 25 november 2021 

Om Serkon​

Serkon är ett konsultföretag specialiserat på kommunal ekonomi. Vi ger våra kunder kvalificerat ekonomistöd via längre outsourcinguppdrag, konsultuppdrag och utredningar. Den stora efterfrågan på våra tjänster och expertis innebär att vi behöver anställa fler konsulter.
 

Arbetsuppgifter​

Till något av våra kontor i Malmö, Helsingborg och Vellinge söker vi nu en redovisningsekonom med 3–5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom eller redovisningskonsult alternativt ekonomi-/ redovisningsassistent. Det är särskilt meriterande om du dessutom har erfarenhet av arbete med kommunal ekonomiadministration.
 

Som redovisningsekonom på Serkon kommer du att arbeta med löpande redovisning på uppdrag av några av våra kunder. Det innebär att du har en helhetssyn men ändå kan arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, kvalitetssäkring och utveckling av redovisning och rutiner. Du kommer också att delta i bokslutsarbete samt övriga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.
 

Tjänsten innebär arbete på något av våra kontor i Malmö, Helsingborg och Vellinge, men kan även innebära arbete på plats hos någon av våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ställer krav på gymnasieutbildning, goda IT-kunskaper samt erfarenhet av redovisning och ekonomiadministration. Det är meriterande om du har någon typ av påbyggnadsutbildning med inriktning på redovisning. Du ska kunna kommunicera obehindrat i skrift och tal på svenska. För att lyckas i rollen som konsult krävs vana av att arbeta självständigt och förmåga att ge god service. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt. Detta innebär att du även måste ha god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du tar ett stort ansvar och arbetar strukturerat och noggrant. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att växla mellan olika typer av uppdrag och uppgifter. Du är utvecklingsorienterad och ser positivt på att ta dig an nya utmaningar. Ett flexibelt och öppet synsätt samt social kompetens är viktiga egenskaper för att arbeta på Serkon. Vi fäster stor vikt vid personligheten.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder marknadsmässig månadslön och är anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.

 

Placering: Malmö, Helsingborg och Vellinge. Kan även innebära arbete på plats hos någon av våra kunder.

Ansökan

Skicka e-post till rekrytering@serkon.se

Kontaktperson

Marita Åkerberg
Konsultchef Redovisning
Telefon: 040-685 13 63
E-post: marita.akerberg@serkon.se

Sophie Tenghagen
Kontorschef Vellinge
Telefon: 040-685 13 61
E-post: sophie.tenghagen@serkon.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!