top of page
serkon_leverans_webb_95_edited.jpg

Placering: Vellinge
Sista ansökningsdag: 10 augusti

Om Serkon​

Serkon är ett nischat konsultföretag med specifik kompetens avseende kommunal förvaltning, som funnits i över 30 år. Vi erbjuder våra kunder kvalificerat stöd i ekonomifrågor via längre outsourcinguppdrag, kortare bemanningsuppdrag samt konsultuppdrag och utredningar vid behov av expertis.

Arbetsuppgifter​

Våra tjänster har ständigt stor efterfrågan och vårt kontor i Vellinge behöver utöka personalstyrkan ytterligare. I arbetet ingår att stödja kundorganisationerna genom enskilt arbete eller i samarbete med andra ekonomiassistenter alternativt i samarbete med våra ekonomer/controllers. För att passa in i konsultrollen är det viktigt att du är självgående i väldigt hög grad och at redovisning är ett område som du behärskar obehindrat. Vi har ett krav på att du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska. Du måste kunna hålla deadlines och kunna vara med i utveckling av de dagliga rutinerna för finansiell redovisning, avstämning, uppföljning och planering.

Beroende på tilldelade uppdrags karaktär kan du som redovisnings-/ekonomiassistent på Serkon komma att arbeta med löpande redovisning, kassaredovisning, momsredovisning, likvidavstämning, löpande redovisningsavstämning, leverantörsreskontra, kundreskontra m.m

Kvalifikationer

Vi ställer krav på gymnasieutbildning, goda IT-kunskaper samt minst två års erfarenhet av ekonomiadministration. Särskilt meriterande är vana från ekonomiadministration inom kommunal verksamhet samt erfarenhet i något av ekonomisystemen Raindance och/eller UBW (Agresso).

Anställningsvillkor

Vi erbjuder marknadsmässig månadslön och är anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.

 

Placering: Vellinge. Kan även innebära arbete på plats hos någon av våra kunder.

Ansökan

Skicka e-post till rekrytering@serkon.se

Kontaktperson

Marita Åkerberg
Konsultchef Redovisning
Telefon: 040-685 13 63
E-post: marita.akerberg@serkon.se

Sophie Tenghagen
Kontorschef Vellinge
Telefon: 040-685 13 61
E-post: sophie.tenghagen@serkon.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

bottom of page