top of page

Med siktet inställt på Småland

Serkon fortsätter att växa! I år öppnar vi vårt tredje kontor, Serkon Växjö.

Vi vill ha nära till fler

Trots digitala framsteg är närheten till kunden betydelsefull. Genom att öppna ett kontor i Växjö får vi nära till fler. "Vi jobbar redan med kommuner i Småland sedan en tid tillbaka, Markaryd till exempel", berättar Pekka Kalliomäki, konsultchef på Serkon. "Och vi märker att det finns en efterfrågan från flera småländska kommuner vilket är jätteroligt. Tidigare har vi inte kunnat tacka ja till allt, hur gärna vi än har velat, men det blir det ändring på nu".


Växjö - både tåg och studenter

Vi har valt etableringsort efter flera kriterier. I Växjö får Serkon en central placering med närhet till flera småländska kommuner. Hållbara pendlingsmöjligheter var en viktig faktor och Ekonomihögskolan en annan. Växjö är dessutom en kommun där det händer det mycket spännande just nu. I oktober i fjol antog kommunfullmäktige hållbarhetsprogrammet Hållbara Växjö 2030 där de slår fast att hållbarhet är allas gemensamma ansvar. Vi på Serkon ser fram emot att bidra med vår del genom att bland annat öppna ett hållbart kontor.


Nu väntar mycket praktiskt och roligt arbete med att välja rätt lokaler och hitta lokala talanger. Under våren ser vi fram emot att lära känna kommunerna, nya partners och nya kunder.


 

Vill du vara med och bygga Serkon Småland?

Vi letar alltid efter nya talanger och just nu i synnerhet i och runt Växjö. Kolla in våra lediga tjänster! Har vi ingen tjänst ute just nu som passar dig? Skicka en spontanansökan!


Träffa Serkon den 4 mars på Amor, Linnéuniversitetets arbetsmarknadsdag.


809 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page