top of page
serkon_leverans_webb_117_edited_edited.jpg

Placering: Helsingborg, Malmö eller Vellinge
Sista ansökningsdag: 31 augusti

Om Serkon​

Serkon är det ledande konsultföretaget inom kommunal ekonomi med konsultuppdrag av varierande art, längd och omfattning. Våra tjänster är mycket efterfrågade av kommuner, kommunala bolag och förbund, och vi behöver fler kollegor för att kunna möta kundernas behov.

Vill du arbeta som ekonomikonsult med inriktning mot pedagogisk verksamhet hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att som privatanställd arbeta med kommunal ekonomi i en utvecklande och varierande miljö. Du får en trygg anställning med kollektivavtal och konkurrenskraftig lön. Frihet med ansvar att själv planera och utföra sitt arbete så att det passar både kunden och dig bäst är något vi och våra konsulter värderar högt.  

Arbetsuppgifter​

Som ekonomikonsult mot pedagogisk verksamhet kommer du att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. I arbetet ingår också att stötta kundorganisationen med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen innefattar extern rapportering och framtagning av andra beslutsunderlag där omvärldsbevakning en viktig del i arbetet.

För att passa in i konsultrollen behöver du ha god social kompetens, vara lyhörd, flexibel och kunna arbeta mot givna deadlines. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Du har högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi (civilekonom eller liknande) eller motsvarande och erfarenhet av att jobba som ekonom mot pedagogisk verksamhet. Du har därför också erfarenhet av kommunala verksamhetsstyrnings- och ekonomisystem, t.ex. UBW (Agresso), Raindance, RoR, QlikView, Stratsys och Hypergene.

Tjänsten kräver ett tätt samarbete med företrädare för kundens organisationer t.ex. ekonomi- och HR-avdelning, chefer på olika nivåer och andra relevanta funktioner. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd samt har lätt för att bygga förtroende och knyta kontakter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid med placering på något av våra kontor i Helsingborg (centrum), Malmö (Hyllie) eller Vellinge. Naturligtvis erbjuder vi dig en konkurrenskraftig fast månadslön och är också anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till:  rekrytering@serkon.se senast den 31 augusti.

(Märk din ansökan med referensen ” Utbildningsekonom”)

Kontaktpersoner

Sophie Tenghagen, konsultchef, 040-685 13 61 eller sophie.tenghagen@serkon.se

Pekka Kalliomäki, konsultchef, 040-685 13 60 eller pekka.kalliomaki@serkon.se

Blagoj Kociski, VD, 040-685 13 14 eller blagoj.kociski@serkon.se

​Välkommen med din ansökan!

bottom of page