top of page
serkon-april23-19webb.jpg

Placering: Helsingborg
Sista ansökningsdag: 15 januari 2024

Om Serkon​

Serkon är ett av de ledande konsultföretagen inom kommunal ekonomi och verksamhetsutveckling med uppdrag av varierande art, längd och omfattning. Våra tjänster är mycket efterfrågade av kommuner och vi behöver fler kollegor för att kunna möta kundernas behov.

 

Vill du arbeta som ekonomikonsult hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att arbeta med ekonomi mot olika kommunala verksamhetsområden i en utvecklande och varierande miljö. Du får en trygg anställning med kollektivavtal och konkurrenskraftig lön och frihet med ansvar att planera och utföra ditt arbete, så att det passar både kunden och dig bäst.

Arbetsuppgifter​

Som ekonomikonsult kommer du att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. I arbetet ingår också att stötta kundorganisationerna med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen innefattar extern rapportering och framtagning av andra beslutsunderlag där omvärldsbevakning en viktig del i arbetet.

 

För att passa in i konsultrollen hos oss behöver du ha god social kompetens, vara lyhörd, flexibel och kunna arbeta mot givna deadlines. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Du har högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi (civilekonom eller liknande) och erfarenhet av att arbeta som ekonom inom det kommunala sfären. Du har också erfarenhet av kommunala verksamhetsstyrnings- och ekonomisystem, t.ex. UBW (Agresso), Raindance, Visma Affärslösningar, QlikView, Stratsys eller Hypergene.

 

Tjänsten kräver ett tätt samarbete med företrädare för kundernas organisationer t.ex. ekonomi- och HR-avdelningar, chefer på olika nivåer och andra relevanta funktioner. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd samt har lätt för att bygga förtroende och knyta kontakter.

Anställningsvillkor

Placering i på vårt kontor i Knutpunketen i Helsingborg Naturligtvis erbjuder vi marknadsmässig fast månadslön och är också anslutna till kollektivavtal. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till:  rekrytering@serkon.se

(Märk din ansökan med referensen ”Ekonomikonsult”)

Kontaktpersoner

Blagoj Kociski, konsultchef, 040-685 13 14 eller blagoj.kociski@serkon.se

​Välkommen med din ansökan!

bottom of page