Placering: Växjö

Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Om Serkon​

På Serkon är vi experter på ekonomi och verksamhetsutveckling för Sveriges kommuner. Vi erbjuder skräddarsydda konsulttjänster inom kommunal ekonomi och verksamhetsutveckling. Våra konsulter tar även hand om ekonomin till kommuner som upptäckt fördelarna med att outsourca ekonomiorganisationen. Under 2020 kommer vi att etablera oss i Småland och Växjö. Idag har vi kontor i Vellinge och Helsingborg och våra kunder är spridda över landet med koncentration i södra Sverige. Vi söker nu efter en konsult som vill vara med och driva uppstarten av Serkon Småland. Hos oss får du stor frihet att forma din arbetsdag. På Serkon läggs mycket fokus på medarbetarnas utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en konsult som ska samordna och driva etableringen av Serkon i Småland och vårt hållbara kontor i Växjö. Uppdraget består av flera spår, bland annat lokal, marknad och personal. Rollen kommer ha tät kontakt med huvudkontoret i Vellinge men kommer att utgå ifrån Växjö. Utöver de praktiska uppdraget att etablera Serkon kommer konsulten även att genomföra uppdrag åt kunder inom något av Serkons huvudområden ekonomi och verksamhetsutveckling för kommuner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har driv och är självgående i ditt arbete.

Du ska ha för området relevant, eftergymnasial examen och gärna erfarenhet av att ha arbetat som konsult. Du ska ha god kännedom om hur kommunal verksamhet fungerar.

Lokal kännedom och ett nätverk inom kommunal verksamhet i Småland är ett plus.
Det är meriterade om du dessutom har erfarenhet av projektledning.
Ett flexibelt och öppet synsätt samt social kompetens är viktiga egenskaper för att arbeta på Serkon, och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Heltid. Placering i Växjö. Naturligtvis erbjuder vi marknadsmässig fast månadslön och är också anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan

Vi kallar till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka den till rekrytering@serkon.se senast den 29 februari 2020.

För frågor om tjänsten kontakta: 

Blagoj Kociski, VD

040-685 13 14

blagoj.kociski@serkon.se

Serkon strävar hela tiden efter att bli en mer jämställd organisation av talanger med en stor mångfald. Vi välkomnar alla sökande!

 

Känner du någon som vore perfekt för tjänsten? Tipsa dem idag!