top of page
serkon_leverans_webb_100_edited.jpg

Placering: Vellinge
Sista ansökningsdag: 23 februari 2023

Om Serkon​

Serkon är ett av de ledande konsultföretagen inom kommunal ekonomi med uppdrag av varierande art, längd och omfattning i olika kommuner. Våra tjänster är mycket efterfrågade av kommuner och vi behöver fler kollegor för att kunna möta kundernas behov.

 

Vill du arbeta som redovisningsassistent hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att arbeta med kommunal redovisning i en utvecklande och varierande miljö. Du får också en trygg anställning med kollektivavtal.

Arbetsuppgifter​

Till vårt kontor i Vellinge söker vi nu en redovisningskonsult med 3–5 års erfarenhet av arbete som ekonomi-/redovisningsassistent. Det är särskilt meriterande om du dessutom har erfarenhet av arbete med kommunal ekonomiadministration.

Som redovisningsassistent på Serkon kommer du att arbeta med löpande redovisning på uppdrag av några av våra kunder. Det innebär att du har en helhetssyn men ändå kan arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, kvalitetssäkring och utveckling av redovisning och rutiner. Du kommer också delta i bokslutsarbete samt övriga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Tjänsten innebär främst arbete på vårt kontor i Vellinge men möjlighet ges också att arbeta på något av våra kontor i Malmö eller Helsingborg beroende på var du bor. Det kan också bli aktuellt med på plats hos någon av våra kunder vissa dagar. 

Kvalifikationer

Vi ställer krav på gymnasieutbildning, goda IT-kunskaper samt erfarenhet av redovisning och ekonomiadministration. Det är meriterande om du har någon typ av påbyggnadsutbildning med inriktning redovisning. Du ska kunna kommunicera obehindrat i skrift och tal på svenska. För att lyckas i rollen som konsult krävs vana av att arbeta självständigt och förmåga att ge god service. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt. Detta innebär att du även måste ha god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du tar ett stort ansvar och arbetar strukturerat och noggrant. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att växla mellan olika typer av uppdrag och uppgifter. Du är utvecklingsorienterad och ser positivt på att ta dig an nya utmaningar. Ett flexibelt och öppet synsätt samt social kompetens är viktiga egenskaper för att arbeta på Serkon. Vi fäster stor vikt vid personligheten.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden 75-100%..Vi erbjuder marknadsmässig lön och är anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till:  rekrytering@serkon.se

(Märk din ansökan med referensen ”Redovisningsassistent”)

Kontaktpersoner

Marita Åkerberg, konsultchef Redovisning, 040-685 13 63 eller marita.akerberg@serkon.se

​Välkommen med din ansökan!

bottom of page